Betonointityöt

Ammattilaistiimimme tekee siltojen betonivaluja ja muita betonivalutöitä vuosien kokemuksella kautta maan. Saat meiltä myös alan kovat osaajat vuokrattuna töihin.

Sedimentistä, sorasta ja vedestä koostuva betoni on rakennusaine, josta voidaan valaa haluttuja rakenteita muotteja käyttämällä. Itse asiassa betoni on niin monikäyttöinen, että sillä voi tehdä melkein minkälaisen rakenteen tahansa. EP Rakennus & Purku Oy toteuttaakin betonointityöt perustuksista siltoihin ja lattiasta seiniin.

Koska ympäristö on meille tärkeä, arvostamme betonin ominaisuuksia rakennusmateriaalina. Betoni kestää aikaa, kosteutta ja painoa luujuutensa ansiosta. Betonia voi muokata seos- ja lisäaineilla, jotka vaikuttavat sen valettavuuteen ja kovettumisaikaan.

Suosittelemme ammattilaista betonointitöissä, jotta saat juuri sinun kohdettasi palvelevan rakenteen. Ammattilainen suorittaa työn aina kaikkine toimenpiteineen alkuvalmisteluista käsittelyyn ja viimeistelystä jälkihoitoon.

Ota yhteyttä »

Erikoisosaamisena siltojen betonivalut

Olemme erikoistuneet siltojen betonivaluihin, joissa toimimme aina yleisten laatuvaatimusten mukaan huomioiden myös pakkasenkestävyyden. Sillat yhdistävät teitä, kaupunkeja ja ihmisiä kaikkialla, ja siksi me haluamme luoda rakenteita, jotka kestävät aikamme vaatimukset ja vielä enemmän.

EP Rakennus & Purku myös vuokraa ammattilaisia suorittamaan betonointityöt. Alan kokeneiden tekijöiden vuokraaminen on kustannustehokas ratkaisu yritykselle, joka tarvitsee keikkaluontoista osaamista.

Lue EP Rakennus & Purku Oy:n taustasta ja arvoista täältä. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous työstä tai henkilöstövuokrauksesta.

Ota yhteyttä »

Seuraa meitä somessa