Puumuottien purkutyöt

EP Rakennus & Purku Oy suorittaa siltojen ja muiden betonirakennelmien puumuottien purut laadukkaasti ja nopeasti vuosien kokemuksella ympäri Suomen.

EP Rakennus & Purku Oy suorittaa siltojen ja muiden betonirakennelmien puumuottien purut laadukkaasti ja nopeasti vuosien kokemuksella. Olipa kyseessä minkä kokoinen purkutyö tahansa, suoritamme sen tehokkaasti ja ammattimaisesti.

Toimintamme lähtökohta on asiakasystävällisyys. Meille suuretkaan työmaat eivät ole kasvottomia, vaan työskentelemme aina ihmisläheisesti ympäristön huomioon ottaen. Joustavuutemme ansiosta pystymme reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin, sillä ammattilainen pysyy purkutyön harjalla tiukassakin tilanteessa betoninlujalla otteella.

Ota yhteyttä »

Purkutyöt huolellisin ottein

Puu on edullinen, helppokäyttöinen ja kätevästi purettava materiaali valutöihin. EP Rakennus & Purku Oy on erikoistunut puumuottien purkutyöhön, joka on osa työprosessin viimeistelyä. Puumuotteja käytetään betonivaluissa, jotka vaativat huolellista työtä, sillä tehdyt virheet näkyvät suoraan lopputuloksessa. Puumuottien on oltava hyvin rakennettuja ja tuotettuja, etteivät ne liiku valamisen aikana. Jo yli senttimetrin rako voi aiheuttaa ongelmia betonivaluun.

Työn suorittajaksi tulee valita aina alan ammattilainen ja siksi EP Rakennus & Purku Oy palvelee juuri sinun työmaatasi. Tarjoamme myös betonointitöitä

Vaikka purkaminen on vanhan pois siivoamista, on se ennen kaikkea uuden rakentamista ja työtä paremman infrastruktuurin ja yhteiskunnan eteen. Lue EP Rakennus & Purku Oy:n taustasta ja arvoista täältä

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Seuraa meitä somessa