EP Rakennus & Purku Oy

"Ammattilainen ei tingi laadusta tai tehokkuudesta"
Erkki Piirisalu, yrittäjä–toimitusjohtaja EP Rakennus & Purku Oy

EP Rakennus & Purku Oy:n erikoisalaa ovat siltojen ja muiden betonirakennelmien puumuottien purku ympäri Suomen. Näiden lisäksi palveluihin kuuluvat betonointityöt ja henkilöstövuokraus.

Yrittäjä Erkki Piirisalu vaalii työssään ammattimaisuutta, laatua ja luotettavuutta. Sujuvan yhteistyön tae on joustava ja ystävällinen asenne, sillä suuret työmaat valmistuvat vain yhtä köyttä vetämällä. Ammattimaisuus tarkoittaa Piirisalulle sitä, että sovittu työ hoidetaan aina huolellisesti ja aikataulun mukaisesti. Kun asialla on alan kokenut ammattilainen, voi asiakas luottaa siihen, että työ vastaa sovittua tilausta – ja jopa ylittää odotukset. Ammattilainen ei tingi laadusta eikä
nopeudesta ja tehokkuudesta.

Yli 15 vuoden kokemuksella

Erkki Piirisalulla on purkutöistä yli 15 vuoden kokemus. Yrittäjäksi hän alkoi vuonna 2019 perustaessaan EP Rakennus & Purku Oy:n. Yrittäjyyden pariin Piirisalun ajoi pitkän työkokemuksen muovaama vankka ammattitaito ja halu hyödyntää sitä entistä kattavammin. Oma yritys tarjoaa myös rajattomasti kasvu- ja kehitysmahdollisuuksia niin ammattitaidolle kuin
palveluille.

Ota yhteyttä »

Ammattimaista työvoimaa myös henkilöstövuokrauksen muodossa

Piirisalun kanssa työskentelevät kokeneet ammattilaiset, jotka on mahdollista vuokrata esimerkiksi betonointitöihin. Henkilöstövuokraus on erinomainen vaihtoehto lyhytkestoiseen, mutta vaativaan projektiin.

Jos mielessäsi on ammattimaista työvoimaa vaativat ja korkeaa laatua edellyttävät betonointityöt, on EP Rakennus & Purku Oy valmis auttamaan. Pyydä tarjousta yhtedenottolomakkeellamme. 

Entä haluatko sinäkin osaksi EP Rakennus & Purku Oy:n huippuammattilaisten tiimiä? Täytä rekrytointilomakkeemme, niin voimme jutella lisää. 

Ota yhteyttä »

Seuraa meitä somessa